sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Komeetta Elenin ja kymmenes planeetta Nibiru



Tässä hieman NASA-tietoa aiheesta:


NASA ELEN´istä


Venäläisen tähtitieteilijän mukaan nimensä saanut komeetta siis ohittaa Maan lokakuun 16. päivä peräti lähes sadan Kuun etäisyyden päästä, n. 35 miljoonan kilometrin etäisyydeltä. Kooltaan se toki on lähes "lajien tuhon" suuruinen, 3-5 km halkaisijaltaan.

Hulluimmat huhut liittyvät spekuloituun "kymmenenteen planeettaan" nimeltä Nibiru, joka muka kiertää aurinkoa tasan vastakkaisella puolelle Maata samalla radalla. Nyt on vain niin, että maineikas tähtitieteilijä ja matemaatikko Joseph Lagrange todisti
tällaisen "planeetta X:n" olemassaolon mahdottomaksi jo yli 200 vuotta sitten! Kirjoitin hieman aiheesta TM:aan aikoinani:


TM 10-2005

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista. Siis kuinka kaukana Kuu kiertää Maata, blogin pitäjän mielestä?

    Valehteleeko ne turkasen tiedemiehet Kuun ja Maan välisen etäisyydenkin? Mitä he siitä hyötyvät? Mikä/Kuka on tämänkin salaliiton takana?

    VastaaPoista
  2. Jahas,jonkun valtalehdistön tiedetoimittajamerkonomin mukaan, jonka tekstistä enempiä ajattelematta tuon otin, se on kymmenkertainen, mutta oikeasti tietenkin karheasti satakertainen, onhan Kuun keskietäisyys Maasta noin ulkomuistista
    siinä 384 403 km. Kiitoksia anonyymille tarkkaavaisuudesta. Tällaiset lukijat ovat blogin helmiä ;=).

    VastaaPoista